សូមស្វាគមន៍ការមកដល់ប្លុកនេះ

Blogger news

Website counter

Tuesday, February 21, 2012

ស៊ុបផ្សិតចម្បើង

គ្រឿងផ្សំ

  • ផ្សិតចម្បើង   500ក្រាម
  • ប៊ឺរ        2ស្លាបព្រាបាយ
  • ទឹកស៊ុបមាន់   4ពែង 
  • ម្សៅពោត  1ស្លាបព្រាបាយ
  • ម្សៅមី    2ស្លាបព្រាបាយ
  • ជីវ៉ាន់ស៊ុយ 1/4ពែង
  • អំបិល ម្សៅស៊ុបខ្នរ  ម្រេចខ្មៅកិន
វិធីធ្វើ
លាងផ្សិតឲ្យស្អាត ហើយហាន់ឲ្យស្តើងៗល្មម រួចយកមកដាក់លើភ្លើង ជាមួយប៊ឺរ ឲ្យផ្សិតទន់។ បន្ទាប់មក រោយម្សៅនិងទុករយះពេល ប្រហែល ២ទៅ៣ នាទីកូរម្តងទៀត កុំឲ្យខ្លោចហើយចាក់ស៊ុប មាន់៣ពែងកន្លះ កូរឲ្យសព្វ។ ក្រោយមកដាក់ម្សៅពោត កូរជាមួយទឹកស៊ុបដែលនៅសល់ រួចចាកចូលទៅក្នុងស៊ុបដែលនៅក្នុងភ្លើង។ដាក់រំងាស់រហូតដល់ស្អិត និងខាប់ល្អ ប្រហែល ១៥ទៅ២០ នាទី។ លើកចេញពីភ្លើងរួចបន្ថែមគ្រឿង អំបិល និងម្រេចម៉ត់ចូល ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ចូលគ្នាភ្លក់មើលហើយអាចទទួលទានបានភ្លាមៗ។

0 comments:

Post a Comment

 
Blogger Gadgets