គ្រឿងផ្សំ
- ផ្សិតចម្បើង 500ក្រាម
- ប៊ឺរ 2ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកស៊ុបមាន់ 4ពែង
- ម្សៅពោត 1ស្លាបព្រាបាយ
- ម្សៅមី 2ស្លាបព្រាបាយ
- ជីវ៉ាន់ស៊ុយ 1/4ពែង
- អំបិល ម្សៅស៊ុបខ្នរ ម្រេចខ្មៅកិន

លាងផ្សិតឲ្យស្អាត ហើយហាន់ឲ្យស្តើងៗល្មម រួចយកមកដាក់លើភ្លើង ជាមួយប៊ឺរ ឲ្យផ្សិតទន់។ បន្ទាប់មក រោយម្សៅនិងទុករយះពេល ប្រហែល ២ទៅ៣ នាទីកូរម្តងទៀត កុំឲ្យខ្លោចហើយចាក់ស៊ុប មាន់៣ពែងកន្លះ កូរឲ្យសព្វ។ ក្រោយមកដាក់ម្សៅពោត កូរជាមួយទឹកស៊ុបដែលនៅសល់ រួចចាកចូលទៅក្នុងស៊ុបដែលនៅក្នុងភ្លើង។ដាក់រំងាស់រហូតដល់ស្អិត និងខាប់ល្អ ប្រហែល ១៥ទៅ២០ នាទី។ លើកចេញពីភ្លើងរួចបន្ថែមគ្រឿង អំបិល និងម្រេចម៉ត់ចូល ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ចូលគ្នាភ្លក់មើលហើយអាចទទួលទានបានភ្លាមៗ។
0 comments:
Post a Comment